Holiday World

Maspalomas vidámparkja

A Gran Canaria déli részén található Holiday World tökéletes választás a legkisebbek számára. Számos látványosságot és szabadidős tevékenységet kínál gyermekek számára, mint például a pónilovaglás, papagájbemutató és egy 4D mozit. A nagyobbak részére rendelkezésre áll az óriáskerék, ahonnan Maspalomas település teljes egésze belátható. A bevásárlóközpontban pedig bárok és éttermek állnak az éhes vendégek rendelkezésére. A gyerkőcök és szüleik az egész napot együtt tölthetik a parkban játszva.

Szórakoztatás kisgyerekek részére, Gran Canaria szigetén

A Holiday World minden korosztály számára kínál programokat. A kisgyermekek élvezni fogják a körhintát, a dodzsemet és a labdamedencét. A nagyobbak számára rendelkezésre áll a hullámvasút, vagy a Sky Drop, amely 20 méteres szabadeséssel tornássza fel az adrenalinszintet. A nap további részét pedig bowling és hot dog töltheti ki az amerikai stílusú pályán és büfében. A felnőttek számára rendelkezésre áll a tornaterem vagy az úszómedence, illetve a gyermekekre animátorok is vigyázhatnak.

Catering
Localidad
Maspalomas
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
2
9
14 54805
262
262
10045