Santa Cruz de Tenerife - Zona turística

Történelem és művészet Tenerife fővárosában

Tenerife fővárosa, Santa Cruz de Tenerife a sziget északi részén található. Kellemes klímája és szabadtéri bevásárló negyedei révén a városban kellemes sétát tehet és élvezheti a vásárlással töltött napot. Sugárútjain és parkjaiban olyan nagyszerű művészek szobrai láthatóak, mint Henry Moore és az óváros csodás történelmi épületeket rejt, mint például a Concepción templom vagy a Palacio de Carta. A La Noria utcán mindenképpen álljon meg bekapni pár falatot.

XXI. századi építészet César Manrique munkái mellett

A történelmi Santa Cruz a XXI. század nagy építészeti remekeivel egészül ki, mint az Auditorio de Tenerife, a Recinto Ferial (vásárpark) vagy a TEA, azaz Tenerife Művészeti Tere (Tenerife Espacio de los Artes). Ezek meglátogatása kiválóan kiegészíti az ebben a negyedben található César Manrique Parton (Parque Marítimo) töltött napot, ahol élvezheti a napsütést és medencét az év 365 napján.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
Címkék
Etiquetas
1
9
262
262
10045