Puerto de La Cruz - Zona turística

Hagyomány és turizmus, melyeket érdemes megnézni

A világ harmadik legmagasabb vulkánja, a Teide árnyékában, az Atlanti-óceán mossa Puerto de la Cruz partjait. A település már XIX. század óta a turisták kedvence. A Tenerife északi részén található településen jellegzetes kanári-szigeteki épületek között, a gondozott part mentén sétálhatunk, vagy eltölthetünk egy szórakoztató napot a Loro Park Állatkertben. A kikapcsolódáshoz a legjobb, ha eltöltünk egy napot a César Manrique által tervezett Lago Martiánez sós vizű medencékben.

Személyre szabott nyaralás Tenerife északi részén

Hotelek nagy választéka várja a látogatókat, így minden könnyen talál az igényeinek megfelelő szállást. Mivel a Teide Nemzeti Park közelében található és egyszerű a közlekedés, ez a település remek kiindulási pont Tenerife megismerésére. Puerto de la Cruz az a hely, ahol a kanári-szigeteki kultúra és a pihenés egyesülnek, és ahol élvezheti az óceánt, valamint a sziget északi részének egyedülálló tájában is gyönyörködhet.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Puerto de La Cruz

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
Címkék
Etiquetas
1
9
262
262
10045