Playa de Las Américas

Kikapcsolódás az egész család számára Dél-Tenerifén

A Tenerife déli részén található Playa de las Américas parton szinte lehetetlen unatkozni. Utcáin üzletek és kávézók sorakoznak és a napfény az óceánparti pihenésre csábít az év minden napján. Ideális helyszín ez az egész család számára, hiszen a szórakozási lehetőségek kínálata minden korosztály számára igen bőséges:vízi sportok, séta az üzletekben és bevásárlóközpontokban, a naplemente élvezete valamelyik étterem teraszáról - csak néhány ötlet egy tökéletes nap eltöltéséhez.

Úti cél egy nyugodt és pihentető nyaraláshoz

A tengerparti sétány ideális, hogy a nap bármely órájában a pálmafák és a homokos part között sétát tegyünk. Esténként élő zenét hallgatva ellazulhatunk bármelyik helyi bárban.A legkülönbözőbb éttermek és szállodák pedig a Playa de las Américas-t egy tökéletes úti céllá varázsolják nyaralásunkhoz, ahonnét semmi nem hiányzik.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
LMBTI
Localidad
Playa de Las Américas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
Címkék
Etiquetas
1
9
262
262
10045