LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Los Gigantes

Úti cél a pihenésre vágyóknak a Los Gigantes-sziklák társaságában
Tenerife kellemes klímája és a Los Gigantes lenyűgöző tája a sziget nyugati részén a pihenésre és a kikapcsolódásra vágyók egyedülálló úti céljává varázsolják ezt a helyszínt. A Los Gigantes-sziklák mintegy 600 méter magasba is felszöknek. Noha megcsodálhatjuk őket a part homokjából is, a legjobb, ha hajókirándulást teszünk a hatalmas kőfalak aljához és délután huppanunk bele partjának fekete homokjába, kilátással a szomszédos La Gomera-szigetre.
Búvárkodás a tengeralatti kincsesbányában Tenerife nyugati részén
A búvárkodás szerelmesei Los Gigantes-ben egy felejthetetlen tengeralatti tájra lelnek a sziklák közt megbúvó öblökben. A kikötőben ezenkívül bérelhetünk kajakot vagy befizethetünk a bálna- és delfinlátogatásra induló hajókirándulásra is. Los Gigantes-ben különböző hotelek és apartmanszállók biztosítják a kényelmes pihenést a turisták különböző igényeihez és ízléséhez alkalmazkodva.
Accommodations
Beach
Has catering
Public transport
Port
Localidad
Puerto Santiago

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
Címkék
Etiquetas
1
9
262
262
10045