Los Cristianos

Aranyhomokú partok Tenerife déli részén

A Los Christianos Tenerife déli részén ideális helyszínként szolgál a nyugalom, a kikapcsolódás és a szórakozás kombinálására. Hogy új erőre kapjunk, csak dőljünk hátra a homokban az óceán morajlását hallgatva egy egész napon át, vagy sétáljunk egyet a kereskedők utcájában és igyunk meg egy pohárkával a teraszok egyikén. A településtől látszik a közeli La Gomera-sziget, ahová Los Christianos kikötőjéből hajón megérkezhetünk.

Szórakozási lehetőség széles választékban Tenerifén

Los Christianos-on, a kikötő közelségének köszönhetően, a vízi sportok hatalmas választéka áll rendelkezésünkre: horgászhatunk, bálnákat nézhetünk meg vagy búvárkodhatunk. Az óvárosban még mindig érezni a halászfalu hangulatát: az itt található éttermekben a halételek bő választéka vár.A Los Christianos két strandját összekötő sétányon található üzletek és bazárok kézműves termékeit 'souvenir'-ként hazavihetjük.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Port

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
Címkék
Etiquetas
1
9
262
262
10045