Costa Adeje

Egy luxus úti cél Tenerife déli részén

Tenerife déli részén, Costa Adején a luxus és az exkluzivitás találkozik. Ebben a kanári-szigeteki kis szegletben többek között a nemzetközi márkákat kínáló butikok és a Siam Park akvapark lenyűgöző látnivalói közül válogathatunk. Meleg éghajlata tökéletes ahhoz, hogy különböző vízi sportokat próbáljunk ki vagy az év bármely napján aranyló homokos partján sütkérezzünk.

Tenerife legjobb szabadidős kínálata

A legexkluzívabb szállodaláncok kínálata található Costa Adején, apartmanoktól kezdve hoteleken át a legigényesebb luxusvillákig. Sétányain - ahol étkezés előtt az idelátogató pihentető sétát tehet - jellegzetes kanári-szigeteki és nemzetközi éttermek sorakoznak fel. Az óceáni élmény megtapasztalásához hajókiránduláson bálnákat és delfineket figyelhetünk meg természetes élőhelyükön vagy búvárkodhatunk a szépséges vizekben.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Costa Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
Címkék
Etiquetas
1
9
262
262
10045