Puerto del Carmen

Felejthetetlen nyaralás az óceán mellett

Mi az, amitől Puerto del Carmen az egyik legideálisabb nyaralóhely? Talán a hat kilométeres aranyhomokos, szélvédett partja? Vagy a sport kikötője, amely révén a part különleges élményt nyújt? Bármi is legyen az indok, az biztos, hogy Lanzarote déli részén, Puerto del Carmen ideális hely olyan nyaraláshoz, ahol minden részletre odafigyelnek.

Különleges élmény minden nap Lanzarotéban

Puerto del Carmenben van a legnyüzsgőbb éjszakai élet Lanzarotéban: a bárokban és a kocsmákban minden este más. Napközben bérelhet kerékpárt, amely az egyik legjobb módja a part megismerésének. Kerékpárút fut végig a partmenti út mellet, mely Puerto del Carment és Arrecifét köti össze egy nagyon kellemes útvonallal. Aki szeret vásárolni, számos üzletet és bevásárló központot talál itt.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Puerto del Carmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
Címkék
Etiquetas
3
9
262
262
10045