Puerto Calero

Kikötő minden szolgáltatással Lanzarotéban

A kis település sportkikötőjének jellege a szárazföldön is jelen van. Utcái békések, és ez a hely Lanzarote szigetének egyik legstílusosabb pontja. Az év bármely napján bérelhet itt jachtot és élvezheti az óceánt vagy részt vehet egy katamarán túrán, mely során a Los Ajaches emlékparkot egy másik perspektívából nézheti meg. A Lanzarote déli részén elhelyezkedő Puerto Calero szolgáltatásai magas minőségéről ismertek.

Exkluzív üzletek és éttermek

Az utcáin sétálva észrevehetjük, hogy a nyugodt Puerto Caleroban töltött nyaralás célja a pihenés. Az itt töltött ideális nyaralás során délután a nagy nemzetközi márkák üzletei között sétálhatunk, majd kellemesen megvacsorázhatunk az Amura étteremben, amelyet az egyik legjobbnak tartanak a szigeten. Az idelátogató többféle hotel és luxusvilla kínálatából választhat, amelyekben a halászfalu-jelleg klasszikus hangulatát őrzik.

Accommodations
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Port
Localidad
Puerto Calero

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
Címkék
Etiquetas
3
9
262
262
10045