Costa Teguise

Napfényes partok, windszörf és kikapcsolódás Lanzarote keleti részén

A szabadság levegője, amit Lanzarote keleti részének ezen a kis idegenforgalmi településen, Costa Teguisén szívhatunk magunkba, tökéletes segítség a mindennapi gondok elűzéséhez. Négy természetes strandján pihenhetünk vagy windszörfözhetünk az év bármelyik napján. A Lanzarotét megismerni vágyó turista Costa Teguisén ideális szálláshelyszínre talál itt, a számos érdekes látnivaló közelében.

Szórakozás és tevékenységek mindenki számára

Costa Teguise nyugodt hangulatát utcáin vagy a Tengerparti Faluban sétálva érezhetjük át. Itt széleskörű gasztronómiai választékra találunk, szerdánként és péntekenként ellátogathatunk a kis piacra vagy esténként élőzenét hallgathatunk.Az egész évben megrendezett hullámlovas-események igazi látványosságként szolgálnak. Ha gyermekekkel vagyunk, a legjobb strand a Jabillo-parton található, ha pedig sportos de nyugalmas hangulatra vágyunk, töltsük a napot a golfpályán.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Localidad
Costa Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
Címkék
Etiquetas
3
9
262
262
10045