LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Puerto Naos

Turisztikai úti cél óceánparti pihenéshez
La Palma keleti partján, Puerto Naos turista központjában három szinten szórakozhatunk. Az első az óceánpart, melyet banánfák vesznek körül. Ideális, ha nyugalomra vágyik. Majd Puerto Naos saját strandja következik, ahol más közeli öblöket is felfedezhetünk, mielőtt megkóstoljuk a régióban készített ízletes tintahalakat. Ez a barátságos és festői hely távol esik a turisták tömegétől, mivel ez elsősorban a helyiek nyaralóhelye.
Siklóernyőzés és búvárkodás La Palmán
Puerto Naos megismerésének másik módja, ha a levegőből szemléljük. A siklóernyőzés szerelmesei madártávlatból csodálhatják meg a sziget leginkább napsütötte részét. Végül a víz alatt: partmenti óceán fenék lenyűgöző látványt nyújt a búvárkodás kedvelőinek és tökéletes lehetőség a kezdő búvárok számára. Puerto Naos olyan úti cél, ahol minőségi szórakozásban lehet része az egész családnak, és mindenek előtt élvezhetjük a nyugalmat.
Localidad
Puerto Naos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
Címkék
Etiquetas
5
9
262
262
10045