Los Cancajos

Tökéletes úti cél a reptér közelében

Los Cancajos, La Palma keleti részén egy turizmushoz alkalmazkodott kis halásznegyed, amely azonban megőrizte nyugodt hangulatát. A búvárkodás szerelmesei által sűrűn látogatott szépséges úti cél csupán öt kilométerre található a reptértől. A búvárórák után a turisták számára felejthetetlen élmény a mélység szépségének felfedezése, amit a tengerparti pihenő követ a Los Cancajos strandon.

Nyugalom és kényelem La Palma-szigetén

Ami a szálláslehetőségeket illeti, Los Cancajos számos hotellel és apartmannal várja az utazókat. Közülük sok a bevásárlóközpont vagy a tengerparti sétány éttermeinek közelében található. Könnyen rátalálhatunk a bárokra, hogy vásárlás közben megigyunk egy pohár frissítőt, délután pedig kihasználhatjuk az óceán közelségét. A közvetlenül a part mellett található éttermekben a helyi és nemzetközi konyha remekeit kóstolhatjuk meg, és egy nagy ablakok, hangulatos kávézó is működik itt, kilátással az óceánra.

Accommodations
Beach
Has catering
Nightlife
Public transport
LMBTI
Localidad
Los Cancajos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
Címkék
Etiquetas
5
9
262
262
10045