Puerto Rico

Élvezze az életet az óceánra való kilátással

Alighogy felébredt már láthatja az óceánt, reggelizhet a parton és élvezheti napsütést egész évben, mindezek várják a Puerto Ricoba látogató turistákat. Gran Canaria déli részén található a paradicsomi Mogán, mely kiemelkedő látványt nyújt a partig lenyúló, hegyoldalba épített fehér épületeivel. Az óceán egész évben nyugodt és a kikötő kiváló kiindulási pont egy jacht kiránduláshoz, hogy delfineket láthassunk.

Strand, éttermek és golf Gran Canaria déli részén

Bevásárlóközpontok, kávézók és bárok kínálnak számos lehetőséget arra, hogy megkóstolja a helyi termékeket. A másik előny, hogy a legközelebbi golfpálya ideális a sport megismerésére és csupán öt percre van autóval. Az egyszerű közlekedési lehetőség és a part kényelme miatt Gran Canaria szigetének számos lakója jön ide, hogy egy napot tölthessen Puerto Ricoban.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Port
Localidad
Puerto Rico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
Címkék
Etiquetas
2
9
262
262
10045