Puerto de Mogán

Nyugodt halászfalu Gran Canaria déli részén

Ebben a barátságos halászfaluban Gran Canaria déli részén még mindig a sziget jellegzetes halászfaluinak hangulata érezhető. Egyedülálló építészete csodás kontrasztot alkot parkjainak virágaival és a hidakkal, melyeken átsétálhatunk a sós vizű csatornák felett. A partra érkezve nehéz megállni, hogy ne napozzunk vagy csobbanjunk egyet az óceánban. A nyugodt víznek köszönhetően Puerto de Mogán kiváló úti cél kisgyermekes családok számára.

Csodás nyaralás napsütésben

Puerto de Mogán az egyik olyan európai úti cél, ahol a legtöbb a napsütötte napok száma az évben. Ez magyarázza azt az optimizmust, nyugalmat és vidámságot, amely ennek a nyugodt kis helynek a lakóit jellemzi, és ezt a pozitív érzést a turistáknak is átadják. Az idelátogatóban az idilli gyermekkori vakáció élményeit idézi fel ez a hely, akár az óvárosban sétálva, akár a parton napozva.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Puerto de Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
Címkék
Etiquetas
2
9
262
262
10045