Morro Jable

Pihenéshez és szörfözéshez kiváló partok Fuerteventura déli részén

Fuerteventura legdélebbi idegenforgalmi helyszínén, Morro Jable tágas partjain nyugodt pihenés vár minket. Hatalmas kiterjedtsége lehetővé teszi, hogy ellazuljunk a függőágyakban vagy elvonuljunk az óceán hullámzását hallgatva. Morro Jable vizei tökéletesek a kezdő szörfösök számára, és akkor is, ha a deszkán lebegve szeretnénk az időt múlatni. Kikötőjéből egy két órás hajóút után Gran Canariába juthatunk el.

Egy szeglet Pájarában a kikapcsolódásra

A Pájara községében található Morro Jablét a felkínált szálláshelyek nagy választéka az egyik legkeresettebb idegenforgalmi úti céllá teszik. Ennek ellenére megőrizte halászfalu jellegét és a Kanári-szigeteki part menti falvak esszenciáját. Üzletek és éttermek következnek egymásra utcáin, hogy a legjobb helyi és nemzetközi termékeket kínálják. A Morro Jabléban megszálló turista könnyen megfeledkezik az idő múlásáról: itt mintha megállna.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Morro Jale

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
Címkék
Etiquetas
4
9
262
262
10045