LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Costa Calma

Oázis Fuerteventurában
Kikapcsolódás és nyugalom szele lengedez Costa Calmán, melynek kétségtelenül a nevét is köszönheti ez az idegenforgalmi hely.Fuerteventura déli részén, közvetlenül a Jandía természeti térsége közelében olyan, mint egy oázis a sziget száraz tájában.Különböző kategóriájú apartmanok és hotelek épültek itt, így bárki megtalálhatja a magának megfelelő szálláshelyet. Terjedelmes partján számos kis nyugalmas szegletre találhatunk, azonban tökéletes helyszín ez az adrenalin felpörgetésére is a különböző vízi sportok gyakorlásával.
Hullámlovaglás és pihenés az óceánparton
A windszörf és a kyte-szörf a Costa Calma két legfelkapottabb vízi sportja, ám ide látogatnak sokan azok is, akik ezen az álomszép helyen pihenésre vágynak.Ezenkívül Costa Calmához közel található Fuerteventura legnagyobb tematikus parkja is, ahol egy kicsit másképpen kikapcsolódva egy egész napot eltölthetünk az egész családdal, megismerkedve a létesítményeit lakó több száz növény- és állatfajjal.
Accommodations
Beach
Has catering
Nightlife
Public transport
Localidad
Costa Cama

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
Címkék
Etiquetas
4
9
262
262
10045