Caleta de Fuste

Nyaralás gyermekes családoknak Fuerteventurán

Caleta de Fuste csupán hét kilométerre található Fuerteventura repülőterétől. Ideális helyszín ez azok számára, akik az Atlanti-óceán szigetén egy nyugodt pihenést szeretnének eltölteni. Az áramlatoktól és a hullámzástól védett aranyló partján felül Caleta de Fuste az egész családnak kínál szórakozási lehetőséget. Ha új élményekre vágyunk, érdemes ellátogatni sportoláshoz kialakított kikötőjéhez, és befizetni egy búvárkirándulásra. Ám kikapcsolódhatunk egyik golfpályáján is.

Szórakozás és nyugalom az óceán partján Atiguában

Ha vásárolni szeretnénk, ajánlott a kereskedelmi központok és sugárutak felé venni az irányt. Antigua településének üzletei Caleta de Fuste kellemes légkörével, a part színes napernyőivel és függőágyaival harmonizálnak. A napozás helyett a kanári-szigeteki sülthal-recepteket vagy helyi desszerteket próbálhatunk ki. Ennek a turistaközpontnak számos étterme szabadtéri terasszal rendelkezik. Ezek árnyékában megpihenhetünk, míg az ízletes ételekre várunk.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Caleta de Fuste

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
Címkék
Etiquetas
4
9
262
262
10045