Piscinas de Bajamar

Három természetes medence egy tengerparti strand és számos szolgáltatás közelében

Erős hullámzás mellet vagy anélkül, a bajamari természetes medencék Tenerife északkeleti részén mindig jó hatással vannak érzékeinkre. Két nagyméretű és egy gyerekeknek való kisméretű medence, az óceán hullámaitól védett fehér homokos part és néhány méterre sokféle szolgáltatás kihagyhatatlanná teszik ezt a helyszínt, amennyiben szeretnénk megismerni az óvárosáért Világörökségként számon tartott La Laguna község vízi varázsát is.

Biztonságos vízi park és számos étterem a közelben

Bajamar egy igazi családias, természetes vízi parkká nőtte ki magát. A vízi mentők, a jól fenntartott létesítmények, a víz és a homok tisztasága, a kilátás és a mitikus világítótorony impozáns jelenléte a parkolók, éttermek, az elárusítók és egyéb üzletek közelségével tökéletes helyszínné teszik. És ha olyankor érkeznénk, amikor az óceán haragosabb arcát mutatja, vegyük elő fényképezőgépünket, mert a hullámtörésnek a védőgátakon felejthetetlen képeket köszönhetünk majd. A sziget márkája ez. És felejthetetlen látogatás.

Környezet
Városi
Parking
Showers
Solarium
WC
Is accessible
Kids zone
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Bajamar
Fürdőzés veszélyes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A zuhanyzókban ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
- Sok természetes medencébe tilos a háziállatot bevinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
1
9
262
10045