El Caletón de Garachico

Fürdőhely az egész családnak Tenerife egyik gazdag óvárosában

Az Atlanti-óceán ringató ölét az El Caletón Tenerife északi részén meggyőzően bizonyítja.A San Miguel kastély (XVI. század) közvetlen közelében és a régmúlt idők legfontosabb kikötőjét, Garachicót 1706-ban elpusztított vulkánkitörést szimbolizáló hatalmas szikla jelenlétében található szűz lávaterület tökéletesen egyesíti a nyílt tenger öbleit a nyugodt tavakkal. A közelben teljes körű szolgáltatások, így az egész családnak biztosított a kikapcsolódás.

Fürdőzés a Caletón de Garachichóban

Az El Caletón fürdő nem csak az óceánban való felfrissülésről gondoskodik. Megismerhetjük a Kanári-szigetek egyik legszebb óvárosát is, a La Culata látványos szikláit és az északi part többi részére is kilátást kapunk. Nyáron életmentők, lávában működő éttermek, parkolók, uszoda, a rakpart közeli strandja, az új kikötő és számtalan rangos hely áll rendelkezésünkre. Az egész egy tömény luxus.

Showers
Solarium
WC
Is accessible
Kids zone
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Garachico
Fürdőzés veszélyes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A zuhanyzókban ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
- Sok természetes medencébe tilos a háziállatot bevinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
1
9
262
10045