Charco Los Chochos

Egy gyönyörű sós vízzel teli medence

„Nem hagyhatja ki ezt a varázslatos helyet Los Silos településen. A vulkánkitörések változatos formákat alakítottak ki, és egy gyönyörű sósvizes medencét hoztak létre, ahol megmártózhat, és élvezheti a különleges környezetet. A Charco de La Araña medence mellett található Los Chochos medence a legmélyebb részen körülbelül két méter mély, és egy kőből készült, korlátos lépcsővel is rendelkezik a könnyű hozzáférés érdekében. Gyermekes családok számára is alkalmas, és egész évben lehet itt fürdőzni, amennyiben a tengeri viszonyok ideálisak. Innen tiszta időben a La Culata sziklák és a Teide is látható. Nevét onnan kapta, hogy ezen a helyen a parasztok sós vízben áztatták a csillagfürtöt, hogy eltávolítsák a szigeteken „chocho” néven ismert pillangósvirágú növény jellegzetes keserűségét.”

Parking
Solarium
Is accessible
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Los Silos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A zuhanyzókban ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
  • Sok természetes medencébe tilos a háziállatot bevinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
1
9
262
10045