Charco del Viento

Négy természetes medence minden korosztálynak

Ha szeretjük az óceánban fürdő lávát és a természetes medencéket, itt négyet is találunk. A Charco del Viento La Guancha legfelkapottabb és a legjobban megközelíthetőbb fürdőhelye észak-Tenerifén. Noha néha ide is behatol az Atlanti-óceán ereje, ez a gyönyörű és színek kontrasztjával jellemezhető szeglet nyugodt fürdőzést ígér mindenki számára. Homokos terület és napozáshoz ideális sziklák.

Fürdőzés kilátással a Teidére, banánfákkal és közeli parkolókkal

A Kanári-szigetek más természetes medencéjével ellentétben ehhez a napfényes-sós szeglethez nagyon egyszerűen eljuthatunk. Az Icod de los Vinos községbe vezető autóúton haladva, lenyűgöző kilátással a Teidére, egy aszfaltozott és a tó nevét viselő, jelzett összekötőút visz a jellegzetes banánültetvényes tanyákon át. Egy tágas parkolóhoz érkezünk és a felújított lépcsőn egy igazi gyöngyszemre bukkanunk, mely megsokszorozza az élvezetet.

Parking
Solarium
Kids zone
Sin vigilancia
Localidad
La Guancha

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A zuhanyzókban ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
- Sok természetes medencébe tilos a háziállatot bevinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
1
9
262
10045