Charco de La Laja

Vulkanikus medence minden korosztály számára San Juan de la Ramblán

Az Atlanti-óceán intenzív kékje kifinomult színpalettát ölt San Juan de la Rambla első számú fürdőhelyén, Tenerife északi részén.A La Laja-tó már a nevét viselő kilátóból is lenyűgözi az idelátogatót, fényképek sorozatainak elkészítésére ösztönöz, majd arra sarkall, hogy a lépcsőn a lehető leghamarabb lejutva elmerüljünk a hatalmas óceántól sziklától védett kristálytiszta és nyugodt vizében.

Éttermek és természetes spa és egyben történelmi világörökség is

Az egyik leglátványosabb és a régió legjobb klímájú településének szívében a Kanári-szigetek ezen gyöngyszeme meglepetésként bukkan elő az egyik legnépszerűbb utca végén.Kitűnően megközelíthető helyszín, ahol napozóterasz, három közeli bár és étterem biztosítja, hogy új erőre kaphassunk. A Charco de La Laja-ban fürdőzés lehetővé teszi, hogy belekóstoljunk a szeszélyes láva és mennydörgő Atlanti-óceán alkotta természetes spa felejthetetlen élményébe.

Parking
Solarium
Solo en verano
Oleaje fuerte
Localidad
San Juan de la Rambla
Fürdőzés veszélyes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A zuhanyzókban ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
- Sok természetes medencébe tilos a háziállatot bevinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
1
9
262
10045