Charco de la Araña

Egy természetes medence, amely apálykor jelenik meg

Ha egy különleges helyet keres, ahol közelebb kerülhet a természethez, akkor a Charco de La Araña-t kell felfedeznie. Ez egy természetes medence, amely apálykor megjelenik és dagálykor eltűnik. Ideális hely a kristálytiszta vizében való merülésre, különösen, ha búvárkodni szeretne. Ez a kis természetes medence az azonos nevű strand mellett található, és közel van a városi uszodák turisztikai komplexumához. A környék nagyon kellemes, és a sétány a tengerparti sportolásra hív. Élvezheti a La Culata szikláinak tájképét, miközben a tengeri madarak a hullámok felett repülnek. Ezenkívül a sétányon egy tőkebálna (Baleanoptera borealis borealis) lenyűgöző természetes csontváza is látható. Ez a szobor a bálnák előtt tiszteleg, és az ember és a tenger közötti tiszteletteljes kapcsolatról emlékezik meg.

Parking
Showers
WC
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
Los Silos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A zuhanyzókban ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
- Sok természetes medencébe tilos a háziállatot bevinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
1
9
262
10045