Charco de Isla Cangrejo

Tökéletes medence a családi fürdőzéshez

Ez a természetes medence Santiago del Teide partjának egy gyönyörű szegletében található, pontosabban az Isla Cangrejo lakónegyedben. A hullámoktól védő betonfalnak köszönhetően a medence nyugodt helyet kínál a családi fürdőzéshez és napozáshoz bámulatos környezetben. Sétálgatni és nézni, ahogy a hullámok a tengerből kiemelkedő sziklákhoz csapódnak, kihagyhatatlan látvány. A naplementék álomszerűek. Van egy lépcső, amely megkönnyíti a megközelítést, azonban dagály és erős hullámok esetén fokozott óvatossággal kell eljárni.”

Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Santiago del Teide

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A zuhanyzókban ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
- Sok természetes medencébe tilos a háziállatot bevinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
1
9
262
10045