Piscina Punta Mujeres

Családias és változatos tavak Lanzarotén

A Punta Mujeres két kilométer hosszan elnyúló változatos természetes medencéi, melyek közül kettő az óceántól védve várja a látogatókat Lanzarote-szigetének északkeleti részén.A fehérre festett házakkal teli hagyományos halászfaluban helyiek és turisták minden korosztálya örömét leli ezekben a vizekben a napfény, a láva és az óceán harmonikus kombinációjának köszönhetően. Az emberi kéz beavatkozása csak a néhány lépcső és napozóterület miatt tűnik fel. Ezeken kívül minden más csak tiszta természet, sóval megfűszerezve.

Fürdőzés hangulatos helyszínek mellett, természetes medencékben

Ez a természetes vízi park megér egy hosszabb látogatást, hogy alaposan megismerhessük tavait, öbleit és kis földnyelveit.A sziget legforgalmasabb medencéjének ajánlatához hab a tortán a közelben található jellegzetes falusi bár. És mindezt csak gazdagítja a két leglátogatottabb idegenforgalmi központ: a Jameos de Agua és a Cueva de los Verdes, éttermekkel és játszóterekkel.

Környezet
Városi
Parking
Solarium
Kids zone
Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A zuhanyzókban ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
  • Sok természetes medencébe tilos a háziállatot bevinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
3
9
262
10045