Los Charcones de Lanzarote

Természetes szűz medencék Lanzarote déli részén

A természetnek, mint építésznek, nincs párja a világon.A Los Charcones érintetlen természetes medencéi Lanzarote déli részén, öt perc autóútra találhatók a Playa Blancától.Szemet gyönyörködtető különböző méretű, mélységű és formájú medencék együttese ejti ámulatba az idelátogatót, miután ennek ellenkezőjéről győződhetett meg a közelben lévő befejezetlen és elhanyagolt hotel láttán.

A Kanári-szigetek egyik legszebb tavakkal tarkított területe

Az ellentmondás ellenére, vagy talán pont ennek okán, a Los Charcones mindenben hozzájárul ahhoz, hogy könyvet olvasgatva, jó társaságban vagy akár nyugodt egyedüllétben kellemesen eltöltsük itt szabadidőnket.A Pechiguera világítótoronytól két kilométeren keresztül egymást követő attraktív, érintetlen természetes medencék pihentető fürdőzésre, ugrálásra hívogatnak. Földutas bejáratát, a nyílt óceán hullámzását és a szokásos szeleket mind ellensúlyozza a természet alkotta dizájn, melybe azonnal beleszeretünk.

Sin vigilancia
Viento
Csendes vizek
LMBTI
¡Aviso!
A part közeledésének veszélye, különösen erős hullámzó napokon
Localidad
Yaiza

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A zuhanyzókban ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
- Sok természetes medencébe tilos a háziállatot bevinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
3
9
262
10045