La Fajana

Három nagyon csábító természetes medence La Palmán

Szolgáltatásokkal kiegészített gyönyörű természetes medencékből sokat találunk a Kanári-szigeteken, ám olyan, ahol egyikről a másikra, majd onnan a harmadikra könnyedén átjuthatunk, kevés akad.A La Fajana Barloventóban, La Palma északkeleti részén található. Az átjárok, melyek körbejárják ezt a hullámoktól védett, három tóból álló karban tartott együttest, mobilitást biztosítanak a fürdőzés során a kristálytiszta vizű, nyugodt vizekben.

Fürdőzni, enni és ellazulni La Palma egyik csodás területén

A parkolóval, napozóterasszal és éttermekkel felszerelt természetes medencékhez könnyen eljuthatunk. Noha bizonyos napokon megtelik látogatókkal és dacára annak, hogy lépcsői nincsenek mozgáskorlátozott személyek számára kialakítva, a La Fajana tökéletes helyszín ahhoz, hogy az egész családdal megpihenhessünk és a regeneráló óceán erejétől védve kiélvezhessük annak hangját, illatát és ízeit. Egyik medencéjéből másikba eljutni ugyanolyan egyszerű, mint egy egész napot eltölteni ezen a csodálatos helyszínen. Kihagyhatatlan látogatás.

Parking
Showers
Solarium
WC
Kids zone
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Barlovento

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A zuhanyzókban ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
  • Sok természetes medencébe tilos a háziállatot bevinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
5
9
262
10045