A La Palma-i Charco Azul

La Palma legkomplexebb természetes medencéje

La Palma kék tava az óceán élvezetéhez a megszokottól eltérő és egyedülálló élményt kínál. Népszerűségét még jobban növelte legutolsó átalakítása. Hozzáadott szolgáltatásainak köszönhetően 2013-ban nemzetközi díjjal is jutalmazták. San Andrés y Sauces-ben, a sziget északi részének egyik legszebb városában ez a hely kiváló tengeri kikapcsolódást kínál az egész család számára a körülötte burjánzó, becses őskori babérerdő kontrasztjában.

Széleskörű szolgáltatásaiért Ökopart zászlóval díjazott tavacska

Ez a fürdőterület adottságainak köszönhetően természeti látványossággá lépett elő: nagy kiterjedésű, hullámoktól védett tó, mely sima aljú gyerekmedencével, kis vízeséssel, lépcsővel, korlátokkal, napozóterasszal, öltözővel, biztonsági és takarítószemélyzettel, növényzettel és parkolóval is fel van szerelve.Így már érthető, La Palma ennek a kis szegletének egyedülálló erényeit miért is díjazták 2013-ban Ökopart zászlóval.

Hammok sunshade
Parking
Showers
Solarium
WC
Kids zone
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
San Andrés y Sauces

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A zuhanyzókban ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
- Sok természetes medencébe tilos a háziállatot bevinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
5
9
262
10045