Piscinas de Roque Prieto

Fürdőzés és pihenés Gran Canaria északi részén

A 'kikapcsolódás' szó Gran Canaria északi részén, a Roque Prieto természetes medencéiben értelmet nyer. Noha ügyelnünk kell a nyílt óceánra, ez a Santa María de Guía településhez közeli kis szeglet két üdítő vizű tóval várja azokat, akik a rakoncátlan víz partján nyugodt fürdőzésre vágynak. Sekély és akár három méter mély területek is váltogatják egymást és tökéletes helyszínt biztosítanak annak, aki a város zajától távol szeretne megpihenni.

Tiszta és nyugodt vizek Gran Canarián

Bár ez az elszigeteltség megfoszt bennünket néhány szolgáltatás élvezetétől, a megszelídített Atlanti-óceán átmosva a medencék vizét kárpótol mindenért. A parkolótól néhány perc alatt könnyen ide juthatunk, itt pedig napozóterasz és korlátok vannak felszerelve. A tavak szerelmeseinek örömére a kristálytiszta vízben látható a tó sziklás alja is, a medencék mellett pedig a híres és kiterjedt kanári-szigeteki banánültetvények terülnek elEzt a látogatást jegyezzük fel naptárunkba.

Parking
Solarium
Solo en verano
Oleaje fuerte
Localidad
Santa María de Guía

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A zuhanyzókban ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
- Sok természetes medencébe tilos a háziállatot bevinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
2
9
262
10045