El Agujero

Rejtett kincs

A Gáldar településen található természetes medencék a béke festői menedékei, ahol a helyi lakosság körében pihenhet. A sziget e rejtett kincse természetes sós vizű medencékkel rendelkezik. Ezek az úszás paradicsomai a változó mélységű tengerfenékkel, jól körülhatárolt és biztonságos területeken, ahol a családok úszhatnak.

Autentikus zug

Ez az egész partvidék egy nagyon autentikus terület, ahol a turista tömegek jelenléte szokatlan. Ideális hely a fürdőzésre és a pihenésre, ezen kívül gyönyörű partmenti sétánnyal rendelkezik. El Agujero közelében található El Frontón, ahol a jól ismert Frontón Kinget rendezik, a Bodyboarding World Tour legrangosabb profi bodyboard versenyét, mivel itt található a világ egyik legjobb hulláma a sportág számára.

Parking
Solarium
WC
Is accessible
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Gáldar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A zuhanyzókban ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
- Sok természetes medencébe tilos a háziállatot bevinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
2
9
262
10045