Charco de San Lorenzo

Tökéletes medence Gran Canaria északi részén

Gran Canaria északi része tavakkal díszített. Moyában a San Lorenzo-tó mellett elhaladva biztos, hogy megállunk megpihenni.Két tágas, természetes medence, melyet az emberi kéz megszelídített, így a veszélyes hullámoktól védetten kiélvezhetjük az óceán örömeit.Ezenfelül a rendelkezésünkre álló szolgáltatások, éttermek és az országút közelsége mind-mind kihagyhatatlan megállóhellyé teszik. Homokos területével pedig igen ritka látványosság ebben a régióban.

Az autóúthoz közeli, széles körű szolgáltatásokat biztosító tó Moyában

Ha homokos területe a gyerekeket csábítja, a zuhanyzók, öltözők, mellékhelyiségek, lépcsők, parkolók és halas éttermek tengeri sóval és napfénnyel fűszerezett tökéletes helyszínné varázsolják az egész család számára.A nagyobbik medence 75 méter hosszú és 45 méter széles. Mélysége és a vulkáni sziklák bizonyos pontokon lehetővé teszik a fejesek gyakorlását, néhány másodpercre megtörve e kristálytiszta vizű felejthetetlen helyszín békéjét.

Parking
Showers
Solarium
WC
Kids zone
Oleaje fuerte
Localidad
Moya

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A zuhanyzókban ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
  • Sok természetes medencébe tilos a háziállatot bevinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
2
9
262
10045