A Salinas de Agaete

Egy természetes medence vulkáni csövekkel az egész család számára
Noha leginkább egy középkori erődhöz hasonlít, az óceáni víz örömeivel szolgál a kanári-szigeteki Gran Canarián található Salinas de Agaete. A nyílt óceántól védett három kitűnő természetes medence mellvédként álló betonoszlopokkal kastélyt formáz, melyen a hullámok ereje még jobban megtörik. A vulkáni csövekkel összekapcsolt tavaknál mindent megtalálhatunk, ami egy pihentető családi fürdőzéshez kell, nagyszerű kilátással a meredek északnyugati partra.
Bejárat a kikötő és egy emblematikus falu közvetlen közelében
A medencék napozóterasszal és búvárkodási lehetőséggel várják az ideérkezőt. A Tenerifével összekapcsolt és éttermeiről híres közeli Agaete kikötőtőjétől könnyen idetalálunk. Az El Muelle utcától gyalogosan vagy autóval is megérkezhetünk, ahol a parkoló melletti pálmafák és konyhakertek zöldjének kontrasztja csak növeli a hely varázsát.Öt perces autóútra a falu néprajzi nevezetességét pillanthatjuk meg: egy nem homokból, hanem pompás sós vízből épült kastélyt.
Parking
Solarium
Kids zone
Localidad
Agaete

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A zuhanyzókban ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
- Sok természetes medencébe tilos a háziállatot bevinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
2
9
262
10045