Puertito de Lobos

A Kanári-szigetek egyik legszebb tavakkal tarkított területe
A régen oroszlánfókák lakta, jelenleg lakatlan gyöngyszem az Atlanti-óceánon tartogat meglepetést?Igen. Csupán annyit kell megtennünk, hogy elmegyünk Fuerteventura-szigetére ahol Corralejonban hajóra szállunk. Egy 20 perces út végén a Puertito de Lobos, 4,5 négyzetkilométeres, néhány házzal tűzdelt, szinte érintetlen kis szigetére érkezünk. Több gyönyörű természetes medence van itt, melyeknek kristálytiszta kék, leggyakrabban nyugodt vizében feltöltődhetünk vagy gyakorolhatjuk a felszíni búvárkodást. Étterem, de mindenekelőtt béke vár ránk.Hatalmas béke.
Fürdők egy kis szigeten, lenyűgöző kilátással észak-Fuerteventurára
Az óceánnak és a földnek ez a közös kincse Fuerteventura egyik leglátogatottabb látványossággá nőtte ki magát. A medencék átlátszó vize a vulkanikus talaj kontrasztjában, a kis halak és a fürdő tágas területei a merülésre és a hosszas időtöltésre csábítanak. A kis sziget többi része Természeti Rezervátum. A csodás tengerparti strand, a sétányok és a kilátás Lanzarote és Fuerteventura-szigetére kihagyhatatlan látogatássá varázsolják ezt a helyet.
Sin vigilancia
Viento
Oleaje fuerte
Localidad
Islote de Lobos
Ezt a programot legalább 5 nappal előre kell lefoglalni. Lefoglalhatja itt.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A zuhanyzókban ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
- Sok természetes medencébe tilos a háziállatot bevinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
4
9
262
10045