LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Aguas verdes

Alternatív és pihentető fürdő Fuerteventurán
Fuerteventura egyet jelent a fehér homokos partok végtelenjével. Azonban ha ennek az ellenkezőjét keressük, a vadabb hullámokat rejtő nyugati part kihagyhatatlan kincseket rejt. Az Aguas Verdes Betancuriában egyike ezeknek, és tökéletes példaként szolgál a Kanári-szigetek természetes medencéinek széles választékára. Mintegy hat kilométeren át tavak és tengeri öblök tarkítják, Megéri ide ellátogatni, amennyiben a hangsúly a pihenésen és az emberi tömegektől való távolléten van.
Kirándulás és szűz tavak Betancuriában
A medencékhez eső legközelebbi nyoma az emberi jelenlétnek a térséghez vezető aszfaltozott autóút, valamint a tavakat összefűző földutak. Mielőtt kiélveznénk a víz- és napfürdőt, helyi mókusokat és a sziklák közt élő nagy rákokat is láthatunk. A fürdőzés ezekben a tiszta és meleg vizekben megkoronázza ezt az alternatív kirándulást a tengerparti strandok szigetén.
Environment
Természetbeli
Localidad
Betancuria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A zuhanyzókban ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
- Sok természetes medencébe tilos a háziállatot bevinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
4
9
262
10045