La Maceta

Az összes korosztálynak megfelelő természetes medence El Hierro északi részén

Ha El Hierro-szigetén természetes környezetre és nyugodt családi fürdésre vágyunk, ahol kényelmesen élvezhetjük a napozás örömeit is, ne keressünk tovább. A La Maceta medence az El Golfo-völgyben mindezt biztosítja, így a nap, a láva és az óceán kombinációja valódi élvezetekkel szolgál. A sziget északi részén találunk rá, különböző méretű tavaival, melyek a hullámoktól védve igazi kis szigetté varázsolják ezt a helyet.

Az El Golfo első számú fürdőterülete

Noha az óceán haragosabb pillanataiban ide is beférkőzve öblöket hagy maga után, az itt található tavakban bármely korosztály élvezettel fürdőzhet. Autóval könnyen eljuthatunk idáig, ahol egy tágas parkolóban leparkolhatunk. A fém korlátokkal, tágas terasszal és lépcsőkkel felszerelt terület nem véletlenül az El Golfo első számú fürdőhelye. Csupán egy próbát kell tennünk.

Parking
Solarium
WC
Is accessible
Kids zone
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Frontera

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A zuhanyzókban ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
- Sok természetes medencébe tilos a háziállatot bevinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
7
9
262
10045