Embarcadero del Faro de Orchilla

Kellemes fürdőzés a Mar de las Calmas-ban

Az Embarcadero del Faro de Orchilla egy hagyományos móló tömb, amely az Orchilla világítótorony építésének korában használt régi tengeri kommunikáció tanújaként maradt meg. Ma egy kellemes fürdőhely, amely a Mar de las Calmas északi végén, egy elszigetelt területen található. Ez a civilizációtól távol eső hely Spanyolország legdélebbi és legnyugatibb pontján található. Az Orchilla világítótorony nagyon értékes volt az ókori térképészetben, mivel ide helyezték a kezdő meridiánt (0. fok). Ez El Hierro szigetének legfontosabb polgári műemléke.

Parking
Solarium
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Sabinosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A zuhanyzókban ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
- Sok természetes medencébe tilos a háziállatot bevinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
7
9
262
10045