Charco Manso

Egy vulkanikus medence az óceántól védve

Charco Manso egy varázslatos hely, amelyet bazaltláva-folyamok hoztak létre, és ahol a természet szeszélyesen alakított ki barlangokat, boltíveket és fürdőhelyeket. Miután végigmentünk az Echedo faluból a tengerpartra vezető kanyargós úton, a szemünk előtt megnyíló nagy, természetes medence ideális pihenőhely lesz az utazó számára. A sziklák által nyújtott menedék nyugodt jelleget kölcsönöz a strandnak, nyugodt vízzel, így minden korosztály számára alkalmas fürdőhely.

A természet a legtisztább formában

A tengerfenék szerelmesei élvezni fogják a vizében való fürdőzést, mivel a legmélyebb területeken a tengerfeneket alkotó sziklák rengeteg fajnak adnak otthont, amelyek egy egyszerű búvárszemüveggel is megfigyelhetők. A területet napozóhelyekkel és lépcsőkkel látták el a könnyű megközelíthetőség érdekében, valamint egy nagy parkoló és egy kis kávézó is található itt. Ez a tengerparti terület, bár kissé zord, túrázásra ösztönöz, mely során felfedezheti varázsát.

Parking
Solarium
Kids zone
Todo el año
Oleaje fuerte
Localidad
Echedo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A zuhanyzókban ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
- Sok természetes medencébe tilos a háziállatot bevinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
7
9
262
10045