Széllovaglás Las Cucharas környékén

Széllovaglás minden szinten a Costa Teguise környékén

Las Cucharas Lanzarote keleti részén, a Costa Teguise-i parton található. Tapasztalati szinttől függetlenül minden széllovagló számára ideális helyszínt biztosít, mivel a kezdőknek kiváló nyugodtabb vizek, valamint a tapasztaltabbak által látogatott hevesebb hullámtörések egyaránt megtalálhatók itt. Habár a tengerfenék vulkanikus szirtekkel van teletűzdelve, a vízbe való ki- és belépés egyszerűen megoldható. Ezen túlmenően a helyszínen szálláshelyek, éttermek és egyéb szolgáltatások széles választéka érhető el, mivel a sziget egyik fő turisztikai területén található.

Freestyle PWA világbajnoksági helyszín

Las Cucharas balra csavarodó, rövid bukóhullámai az öböl száján kívül kialakult korallzátonyon törnek meg. Habár egész évben kiválóan lehet itt szörfözni, a legrendszeresebb széljárás május és augusztus között várható. Las Cucharas legjobb szelei északkeletről fújnak, a parthoz képest 45 fokban. A helyszín a PWA (Professzionális Széllovaglók Szövetsége) világbajnokság egyik freestyle szakaszának is helyet ad.

Parking
Restaurant
Localidad
Costa Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
3
259
13
262
10045