Széllovaglás a Salinas de Pozo környékén

Kiváló hangulatú szörfparadicsom Gran Canarián

A Gran Canaria délkeleti partvidékén, Santa Lucíában található Salinas de Pozo ideális feltételekkel várja a széllovaglókat. Számos haladó és profi sportoló választja ezt a helyet széllovaglásra, mivel a számtalan különböző fajta hullám kiváló körülményeket teremt. Mivel a környék túl szeles és veszélyes a legtöbb fürdőzőnek, szinte kizárólag szörfözők keresik fel. A Salinas de Pozo partja mentén változatos, szélesen lefutó, magas falakat képező hullámok és erős északi-északkeleti szél várja a sportolókat.

Egy széllovaglásra egész évben alkalmas helyszín

Fontos tudni, hogy Salinas de Pozo mellett nehézkes a vízbe jutni, különösen dagály idején, mivel a hullámok nagy erővel csapódnak a partnak. Mindazonáltal a sportolók egész évben szívesen keresik fel Salinas de Pozo kavicsos strandját, ahol a vulkanikus sziklából álló tengerfenék fölött egész évben, de különösen április és szeptember között kiválóak a körülmények a széllovagláshoz.

Localidad
Pozo Izquierdo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
2
259
13
262
10045