Szörfözés a Bristol-Shooting Gallery környékén

Fedezze fel a szörfözésre alkalmas egyik legjobb helyszínt Fuerteventurán
A Bristol-Shooting Gallery hullámai a legjobbak közé tartoznak Fuerteventura szigetén. Ennek köszönhetően a környék valóságos szörfparadicsommá vált. Ez a sziget északi partján, Corralejo turistaközponttól mindössze tíz percre található helyszín a városközpontból is látható. A környéken nincsenek épületek és nem érhetők el a szokásos szolgáltatások, viszont cserébe nem okoz gondot a parkolás.
Szörfözésre alkalmas, összetett hullámok Corralejo környékén
Habár a Bristol-Shooting Gallery környékén balra és jobbra csavarodó hullámok egyaránt képződnek, a hírnevét a balra csavarodó hullámoknak köszönheti. Ezek a gyors és összetett hullámok kristálytiszta csöveket képeznek. Télen a legjobbak itt a körülmények, teljes dagály idején, amikor északi, északkeleti vagy északnyugati irányú hullámok képződnek – ám az év minden napján kiválóan lehet itt szörfözni. Több ponton is biztonságosan be lehet menni a vízbe, de erős hullámveréskor inkább a hullám végét javasoljuk, ahol a partvonal egy kisebb öblöt formáz.
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
4
259
13
262
10045