LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Széllovaglás Flag Beach Corralejo környékén

Széllovaglás Fuerteventurán, kezdőktől a profi sportolókig
Flag Beach Corralejo fantasztikus körülményeket kínál a széllovaglás gyakorlására. Corralejo Fuerteventura szigetének északkeleti partján található, gyönyörű, védett természeti környezetben. A hosszan elnyúló strandon a kezdőktől a profi sportolókig mindenki tetszés szerint gyakorolhatja a széllovaglás különböző fajtáit a part közelében számtalan különböző irányba megtörő hullámok falán. További előnye a helyszínnek a homokos strand, amely a kezdőknek is könnyű hozzáférést biztosít a vízhez.
Széllovagló felszerelés kölcsönzése és javítása
Flag Beach Corralejo széllovaglásra leginkább alkalmas szelei északról, északnyugatról és északkeletről fújnak, főleg tavasszal és nyáron, az árapálytól függetlenül. Mivel egy turisztikai területen található, sokfajta szolgáltatás érhető el a közelben, beleértve a szörfiskolákat, kölcsönzőket és javítóműhelyeket. Flag Beach Corralejo autóval az FV-2-es és FV-1-es úton Corralejo felé haladva érhető el. Parkolás megoldható a helyszínen, a dűnék alatt.
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
4
259
13
262
10045