LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Széllovaglás a Sotavento strandon

Egy ideális helyszín a széllovaglással való ismerkedésre Fuerteventurán
A Fuerteventura délkeleti részén lévő Sotavento strandon található a széllovagláshoz egyik leginkább alkalmas helyszín a Kanári-szigeteken, ahol kezdőktől a profi sportolókig mindenki megtalálja a számítását. Két kiváló helyszín is található itt, a Costa Calma közvetlen közelében. Ezek közül az egyik kiválóan alkalmas a sporttal való ismerkedésre, míg a másik a fő törőhullámhoz közelebb helyezkedik el, és így leginkább a haladó széllovaglóknak ajánlott. A Sotavento strand leginkább az évente megrendezett széllovagló és kiteboardozó világbajnokságról ismert.
Szörfözésre kiválóan alkalmas környezet Costa Calma közelében
A legállandóbb, északkeleti szelek nyáron fújnak itt, amikor a sebességük akár az 50 csomót is meghaladhatja. A hullám általában balra csavarodik, és a part közvetlen közelében törik meg a homokos tengerfenéken. A hatalmas Sotavento strandon kiváló hangulat várja a szörfözőket, köszönhetően többek között az itt található René Egli széllovagló központnak és a számtalan parti bárnak, amelyek változatos szórakozási lehetőségeket kínálnak a megfáradt sportolóknak.
Parking
Restaurant
Localidad
Sotavento

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
4
259
13
262
10045