Siam Park

Európa legnagyobb aquaparkja Adejében található
A Siam Park Európa legnagyobb aquaparkja. Tenerife szigetének déli részén, Adejében található az aquapark, ahol egy kilométernyi lenyűgöző vízi csúszda hálózat áll rendelkezésre. 185 négyzetkilométeres területén szörfözhet a hatalmas hullámokon, teljes sebességgel lecsúszhat a magas csúszdákon vagy átkelhet a cápákkal teli akváriumon. A thai stílusú egyszemélyes kunyhókban pedig egy igazán meghitt napot tölthet. A Siam Park tiszta adrenalin.
Adrenalin növelő csoportos szórakozás
A park számos izgalmas vízi szórakozási lehetőséget kínál, melyek ideálisak családok számára tinédzser gyermekekkel. Siam Beach-en van a világ legnagyobb mesterséges hulláma. Három méter magas, így tökéletes szörf tanuláshoz. A Tower Powerben kipróbálhatja a szint függőleges, 28 méter magas csúszdát, amely keresztül megy egy cápákkal teli akváriumon. A Lost City elveszett erődjében pedig a vízesések, hidak és csúszdák között a legkisebb kalandorok is remekül szórakozhatnak.
Catering
Parking
Shows
Localidad
Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
1
9
14
262
262
10045