Monkey Park Tenerife

Állatkert, ahol majmokat etethet Los Cristianos közelében

A Monkey Park (Majom Park) Tenerife egy kicsi állatkert Los Cristianos turisztikai központjának közelében, Tenerife szigetének déli részén. Ez az egyetlen olyan park a Kanári-szigeteken, amely majmokra specializálódott és különlegessége, hogy be lehet menni az állatok ketrecébe és etetni lehet azokat. Ezért az állatkertben megismerhetjük a játékos a makikat és az oroszlánmajmokat. A gyerekeket elbűvöli, ahogyan a majmok a fejükre másznak, hogy elérjék az ételt.

Majom állatker t Tenerifén

A pihenésre szolgáló árnyékos padokkal övezett parkon át kellemes út vezet a Monkey Parkba, ahol számos majomféle megtalálható. A különféle makikon, oroszlánmajmokon és csimpánzokon kívül az állatkertben van kígyóház is és számos egzotikus madár látható, mint papagájok, kakaduk és még egy tukán is. Egy kisebb tóban pedig krokodilok és teknősök várják a látogatókat, akik a tü feletti hídon átkelve nézhetik meg az ott élő állatokat. Ez egy másfajta állatkert, melyet érdemes meglátogatni a családdal.

Parking
Is accessible
Localidad
Los Cristianos
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
  • Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045