Jungle Park

A Kanári-szigetek leghíresebb sas bemutatója

A Tenerife szigetének déli részén lévő Jungle Parkban látható a Kanári-szigetek leghíresebb madárbemutatója. Sasok és más ragadozó madarak repülnek a föld közelében, már-már megérintve a látogatók fejét. A legkisebbek pedig számos szabadon lévő madarat etethetnek és simogathatnak. Ez egy különleges hely, ahol nyugodtan sétálhatunk rengeteg ragadozó madár és egzotikus állat között. Valódi dzsungel Los Cristianos település közelében Aronában.

Nyugodt dzsungel Arona közelében az egész családnak

A Jungle Parkban a gyerekek valódi kalandoroknakérezhetik magukat. Ösvények, kötélhídon, vízeséseken és alagutakon át tárul elénk ez a különleges állat- és növénykert. A park területén vannak vadmacskák is, mint például dél-afrikai oroszlánok, pumák és még egy kék szemű fehértigrist is megcsodálhatunk. Gólyák és pávák teljesen szabadon kísérik a látogatókat. A pihenő részek árnyékában megpihenhetünk, és elfogyaszthatunk egy frissítő italt az egzotikus madarak társaságában, akik tőlünk néhány centiméterre sétálgatnak.

Catering
Parking
Shows
Is accessible
Localidad
Arona
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
1
9
14 54805
262
262
10045