Güímari piramisok

Fedezze fel a piramisok parkját Tenerifén

Tenerife szigetének délkeleti részén található a Güímari piramisok Néprajzi Parkja. A régióban lévő, lépcsőzetesen elhelyezkedő hat piramis köré épült a park. A piramisok körülbelül négy méter magasak és eredetük nem teljesen ismert. A múzeumban a látogató megismerheti a világ más piramisait és az ókori civilizációkat, amelyek azokat építették. Ezen kultúrák által használt hajók is helyet kaptak a múzeumban, köszönhetően elsősorban a múzeum elsődleges vezetőjének, a felfedező Thor Heyerdahlnak, aki tengeri expedícióiról ismert.

Látogasson el a tematikus ösvényekre és kertekbe

A különböző kertek a park másik látványossága: a látogató különböző tematikus ösvényeken keresztül ismerheti meg ezeket. És itt kell megemlítenünk a Mérgező Kertet (Jardín Venoso), amelyben több, mint 70 mérgező növényfaj található a világ minden tájáról. A parkot megismerheti, ha ott eltölt egy napot. Ez alatt szinte kötelező megállni a kávézóban egy kicsit megpihenni, hiszen innen csodás kilátás nyílik a piramisokra.

Catering
Offers
Parking
Is accessible
Localidad
Güímar
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
  • Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045