César Manrique Tengerészeti park

Csodálatos sósvizű medencék a fővárosban, Tenerifén

A Parque Marítimo César Manrique Santa Cruz de Tenerife, a tenerifei főváros déli partvidékén található. Innen felejthetetlen látvány tárul elénk, melyben feltűnik a Santiago Calatrava által tervezett Auditorio de Tenerife, a Palmétum botanikus kert illetve a tenger. A szabadidőközpont gépjárművel és tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, és tágas parkolóhellyel rendelkezik. Található benne három sósvizes medence, éttermek, teraszok, meleg vizes öltözők és szoláriumok.

César Manrique semmivel sem összehasonlítható alkotásai

A Parque Marítimo de Santa Cruz de Tenerife, a híres művész, a Lanzarotén született César Manrique keze munkája 1995-ben került átadásra. A tervezéséhez természetes elemeket, egyebek mellett vulkanikus sziklákat, pálmafákat és dísznövényeket is használtak a sósvizes vízesések mellett. Mindezt pedig az összetéveszthetetlen Manrique-féle széljátékok teszik teljessé. A park az év minden napján nyitva áll, de hétvégéken és ünnepnapokon főleg a helyi fürdőzők látogatják. Családos pihenéshez és kikapcsolódáshoz ideális.

Catering
Offers
Is accessible
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
  • Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
1
9
14
262
262
10045