Lanzarote lóháton

Lovaglóórák Lanzarotén az egész családnak

A lovak és a lovaglás szerelmesei Lanzarotén tett nyaralásuk során is hódolhatnak szenvedélyüknek. Puerto Calero közelében, a sziget déli részén található Lanzarote a Caballo (Lanzarote lóháton), mely az egész család számára kínál lovaglóórákat és lovas túrákat. A területen továbbá van egy Fort Apache névre hallgató játszótér is, ahol a legkisebbek egyebek mellett pónikat, kacsákat és birkákat is simogathatnak.

Kirándulások lóháton vagy teveháton, sivatagos környezetben

A tevék megszokott állatok Lanzarote tájain, és ebben a központban egyórás tevegelés közepette élvezhetjük a sziget sivatagos tájképét. A profi oktatók által szervezett lovaglóórákon pedig részt vehetünk anélkül is, hogy a Lanzarote a Caballo programot félbe kelljen szakítanunk. A kétórás kirándulások a tapasztaltabb lovasok számára állnak rendelkezésre, akik e szép állat hátán egzotikus környezetet fedezhetnek fel.

Localidad
Uga
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
3
9
14 54805
262
262
10045