Aquapark Costa Teguise

Aquapark számos szabadidős tevékenységgel
A Lanzarote keleti partján lévő Aquapark Costa Teguise az egyik legsokoldalúbb park a Kanári-szigeteken. Vízi látványosságain kívül, a parkban van egy benti paintball pálya és egy gyerekek számára kialakított kalandpark. Így a vízi csúszdázás után kalandozhat a drótkötélpályán és folytatásképpen felmászhat a mozgó hidakon, majd átkelhet az akadálypályán. A park kiváló szórakozási lehetőség a napsütésben Lanzarotéban.
Gokart, paintball és medencék Lanzarotéban
Az Aquapark Costa Teguis-ben a gyerekek és felnőttek is paintballozhatnak, ezen kívül pedig egy mesterséges sziklamászó fal, póni lovaglás és ügyességi és gyorsasági gyerek gokart pálya várja az idelátogatókat. A medencék és más látványosságok szintén minden korosztály számára elérhetőek. A Río Loco útvonalán pedig nagy sebességgel száguldhat úszógumin. A puha csúszdákon pedig együtt csúszhat a család. Ideális park, ahol az egész napot eltöltheti. Bár nem lehet étel bevinni, vannak éttermek, ahol teljes menüt fogyaszthat.
Catering
Offers
Parking
Is accessible
Localidad
Costa Teguise
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
3
9
14 54805
262
262
10045