Maroparque

A Kanári-szigetek egyetlen függőleges állatkertje

A Maroparque egy nagyon eredeti állatkert. A Breña Alta egyik szakadékában helyezkedik el, La Palma szigetének keleti részén a Kanári-szigetek egyetlen függőleges állatkertje. Kellemes útvonala árnyékos botanikus kertjén át vezet. Az út kőhidakon és kővel kirakott utakon vezet le a hegyoldalon. A legérdekesebb azonban, hogy beléphetünk a madarak kalitkáiba, így a azok a látogató körül repkednek.

Egzotikus állatok La Palma egy szakadékában

A Maroparque állatkertben a világ minden tájáról származó egzotikus állatok találhatók, mint például a japán tyúk, melynek tollazata olyan fehér és puha, mintha plüss lenne. Vagy a kis fekete szőrű és sárga lábfejű majmocska. Albínó kenguruk, számos hal, madár, hüllő és emlős állat is megtalálható ebben az állatkertben, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a szakadékra. Jó tanács: ha a látogatás elején asztalt foglal az állatkert éttermében, a kirándulás végén nem kell várnia az ételre.

Localidad
Breña Alta
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
5
9
14 54805
262
262
10045